<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
11 september 2020

RDW waarschuwt voor websites voor kentekenbewijzen en tenaamstellingscodes

De RDW ontvangt klachten over bemiddelingswebsites die aanbieden om een vervangend kentekenbewijs of tenaamstellingscode voor voertuigbezitters aan te vragen.

De kosten van deze diensten zijn hoger dan een rechtstreekse aanvraag bij de RDW. De kosten die de bemiddelaars in rekening brengen komen namelijk bovenop het tarief van de RDW. U bent dan duurder uit.Daarnaast ontvangt de RDW ook berichten dat diensten die via bemiddelaars aangevraagd zijn, soms zelfs niet of te laat geleverd worden.

De RDW wijst erop dat deze sites niet van de RDW zijn. Alleen als sprake is van www.rdw.nl, bent u rechtstreeks in contact met de RDW.

Lees meer hierover, en over het vertrouwd aanvragen van kentekenbewijzen en tenaamstellingscodes op de website van de RDW.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl