<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
Businesspartner worden?

Businesspartners en de PIT gids

Word ook partner van RDC!

Klanten vragen steeds vaker om geïntegreerde toepassingen die hun bedrijfsprocessen ondersteunen. RDC wil graag met andere softwareleveranciers samenwerken om dit mogelijk te maken. Met ons businesspartnerprogramma zorgen we er samen voor dat onze klanten slimmer kunnen werken en effectiever kunnen ondernemen. De inbouw van de diensten in jouw software wordt ondersteund door onze dedicated softwareleveranciersdesk.

Microsoft Gold Partner

RDC is trotse Gold Partner van Microsoft. Deze Gold Competency vertegenwoordigt de hoogste certificering beschikbaar voor Microsoft Partners. Een partner met Gold Competency heeft gespecialiseerde vaardigheden op vlak van implementatie bij een specifieke oplossing. Enkel de top 1% van Microsoft Partners zijn goud gecertificeerd.

Een Microsoft Partner met Gold Competency moet regelmatig audits doen om de bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te staven. Gouden Partners zijn altijd up-to-date, voldoen aan de hoogste norm, staan in directe verbinding met Microsoft, en bieden proof of concept.

De voordelen van ons businesspartnerprogramma

  • Ondersteuning bij het aansluitproces
  • Gedetailleerde informatie bij releases
  • Ruim 50 jaar ervaring en expertise
  • Support bij procesintegratie voor jouw software

De PIT gids

De PIT gids is het document voor softwareontwikkelaars die een ICT-koppeling willen maken met de RDC-diensten. De inhoud van deze gids kun je als startpunt nemen voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze koppeling.

Download hier de laatste versie van de PIT gids

Download the latest version of the PIT guide in English

Ook businesspartner worden?

Als je met RDC wilt gaan samenwerken, moeten we eerst een aantal zaken van je weten. Neem contact op met onze servicedesk voor softwareleveranciers om de aanvraag door te nemen en direct het aanvraagformulier in te vullen.

Zodra je klaar bent met het ontwikkelen, testen en implementeren van de dienst(en), kun je jouw klanten gaan aansluiten middels het ‘Aanvraagformulier voor de klant van de softwareleverancier’. Ook dit formulier is verkrijgbaar via de servicedesk voor softwareleveranciers.

Wil je businesspartner worden? Wil je klanten aansluiten? Heb je nog vragen? Neem contact op met de servicedesk, voor softwareleveranciers telefonisch bereikbaar via 020–6445553 en per e-mail op servicedesk@rdc.nl.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl