<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
11 april 2024

CaRe-Mail en Autogroep Twente samen genomineerd voor DDMA Email Marketing Automation Award 2024

Autogroep Twente en CaRe-Mail (onze applicatie voor e-mail automation) zijn gezamenlijk genomineerd in de categorie “Most Outstanding Email” van de DDMA Email Marketing Automation Awards 2024. Deze nominatie is het resultaat van hun hypergepersonaliseerde inruilcampagne voor de Hyundai Tucson, uitgevoerd in een samenwerking tussen Autogroep Twente en CaRe-Mail. Autogroep Twente en CaRe-Mail hebben het hiermee gebracht tot de laatste drie genomineerden in deze categorie en gaan de strijd aan met cases van PostNL en Allianz Direct.

Hypergepersonaliseerde inruilcampagne

In de hypergepersonaliseerde inruilcampagne kwamen de 4 P’s optimaal samen: klanten ontvingen van Autogroep Twente een e-mail waarin ze hun huidige én toekomstige auto zien, met daarbij een persoonlijk concreet inruilvoorstel én goede inruilbonus. Niet alleen de e-mail, maar ook de landingspagina was volledig gepersonaliseerd met de eigen auto en het unieke aanbod. Het prefilled antwoordformulier kwam direct bij de salesafdeling terecht voor een snelle opvolging. Dat alles heeft geleid tot een conversie van 4%, wat ongekend hoog is voor een dergelijke campagne.

Marketing Automation Specialist Mitch van Maurik (CaRe-Mail): “De kracht van deze case ligt in de unieke combinatie van een aantrekkelijk aanbod, creativiteit, data en technologie. De afstemming op individuele klanten, van gepersonaliseerde e-mails en landingspagina tot dynamische afbeeldingen, versterkte de effectiviteit van de campagne. Wat deze campagne pas echt uniek maakt, is de koppeling van innovatieve tools die nog niet eerder op deze manier zijn toegepast.”

Juryvoorzitter Joris de Bruijne (SOLVM): “De kwaliteit en diversiteit van de cases hebben ons erg verrast dit jaar en zorgden voor moeilijke keuzes wie er een nominatie verdient en vooral, wie niet. Je ziet dat personalisatie, het gebruik van data en aandacht voor inhoud en design echt een gemeengoed geworden. Toch weet een aantal cases daar weer bovenuit te steken met mooie nieuwe toepassingen, slim gebruik van data en geautomatiseerde contactmomenten die helemaal aansluiten bij de behoefte van de ontvanger.

Naast juryvoorzitter Joris de Bruijne bestaat de vakjury uit experts vanuit verschillende hoeken van de data-driven marketingindustrie: Juryvoorzitter Joris de Bruijne (SOLVM), Niels Gleditzch (Albert Heijn), Alexandra Stuij (Nederlandse Loterij), Jill Steffen (Freelance data marketeer), Kevin Duijndam (Air France-KLM), Wilbert Heinen (Centraal Beheer), Roxsane Maxwell (Zingo Pow), Jos Meijer (In Good Company) en Renske Schippers-de Koning (Deployteq).

Over de DDMA EMAS Awards 2024

De uitreiking van de DDMA EMAS Awards vindt plaats tijdens de DDMA EMAS op donderdag 27 juni 2024 in Circa Amsterdam. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, en wordt mede georganiseerd door de DDMA Commissie E-mail. Dit jaar voor het eerst volledig in het Engels. De EMAS wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: RapidSugar, 100procent, Maileon, De heeren van Veertig Plus, Deployteq en Mailkit.

Wat kan CaRe-Mail voor jóu betekenen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CaRe-Mail voor jouw bedrijf? Mail ons via care-mail@rdc.nl of bel ons op 020 – 549 39 40. We staan voor je klaar!

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl