<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
01 maart 2023

Data vormen een oneindige bron van mogelijkheden!

Woensdag 8 maart is Internationale Vrouwendag. Voor ons een goede reden om eens uit te zoeken welke merken met hun naamvoering een hommage aan de vrouw brengen. We geven je de meest voorkomende op de Nederlandse wegen.

 

Met stip op 1: Mercedes! 376.720 Mercedessen rijden er rond binnen onze landsgrenzen

  • Ook Skoda geeft ons asfalt een vrouwelijk tintje; van de Fabia, de Octavia en de Felicia rijden er gezamenlijk 124.838 op de vaderlandse wegen rond.
  • Op 3 een veel geziene Opel met een Welshe meisjesnaam: Zafira (41.141)
  • Op 4 een Citroen; de Xsara (16.668)
  • Plek 5 is voor Renault met de Zoe (13.994)
  • Op de voet gevolgd door Alfa Romeo met de stijlvolle dames Giulia en de Giulietta (12.923)

Speciale vermeldingen zijn er nog voor Lotus en Lada. Er rijden er niet veel rond in ons land, maar met klinkende damesnamen als Elise, Evora, Europa en Emira (Lotus) en merknaam Lada, een Slavische meisjesnaam, mochten ze niet in dit overzicht ontbreken.

Meer weten? Wil je zelf ook dit soort en serieuzere statistieken genereren? Met AMD kan het eenvoudig! Kijk hier voor meer informatie, of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl