<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
14 mei 2024

VTS-XML is uitgebreid met data van Langzaam Rijdende Voertuigen

Ontdek de kracht van onze voertuiggegevensdatabase (VTS)! Deze hebben we recentelijk uitgebreid met gegevens van langzaam rijdende voertuigen om te voorzien in de groeiende behoefte van belanghebbenden aan deze data.

Het is je vast niet ontgaan: er rijden steeds meer langzaam rijdende voortuigen (LRV) op de openbare weg. Landbouwvoertuigen zijn daar een goed voorbeeld van, net als transporten van onderdelen voor windmolens en andere grote kunstwerken, en ook de bouwsector maakt in toenemende mate gebruik van LRV voor haar transport. Wet- en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit en de inrichting van stedelijke infrastructuur wordt steeds strenger, juist ook voor deze categorie voertuigen. Dat alles vraagt om specifieke gegevenssets van deze voertuigcategorie, en die gegevens zijn nu beschikbaar via VTS-XML.

Eerder al voegden wij een uitgebreide set gegevens over elektrische voertuigen toe aan VTS-XML. Nu we ook LRV-data aan onze database toegevoegd hebben kunnen we inmiddels bijna alle belanghebbenden in en rondom de automotive sector voorzien van de juiste informatie voor zowat alle doeleinden. Het is nu mogelijk om vanuit VTS-XML nauwkeurige informatie te verkrijgen over de specificaties, prestaties en andere relevante aspecten van LRV, waardoor beslissingen rondom LRV nauwkeurig afgewogen kunnen worden. Dat levert een efficiëntere bedrijfsvoering op in een snel evoluerende markt.

Profiteer direct van onze uitgebreide en betrouwbare LRV-specifieke data. Als je al VTS-XML gebruikt zijn daar geen nieuwe koppelingen of losse integraties voor nodig!

Meer weten?

Wil je meer informatie over VTS-XML en de uitbreiding met LRV? Ben je benieuwd hoe die uitbreiding kan bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering? Laat dan op deze pagina je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl