<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
03 november 2020

Update marktcijfers oktober 2020

AutoMotive Dashboard is bijgewerkt met de marktcijfers tot en met oktober 2020. Deze maandafsluiting biedt direct inzicht in de laatste ontwikkelingen in de automotive markten.

Verkoopactiviteiten: nieuwregistraties

Na de sterke terugval in augustus zien we een sterke groei. Oktober nadert zelfs het niveau van vorig jaar!

De aanscherping van maatregelen lijkt niet te leiden tot een scherpe daling in dagelijkse registraties.

Als we kijken naar de voorraadregistraties en het gemiddelde aantal stadagen in oktober, dan zien we een lagere voorraad dan in 2019 en tevens een lager aantal stadagen per voertuig.

 

Zoals aangekondigd hebben we deze maand een correctie uitgevoerd op de “Soort eigenaar”.

De waarde van ‘Soort eigenaar’ wordt bepaald aan de hand van een aantal bronnen en criteria. De voornaamste zijn de RDW, RTL en het KvK-register. Daarnaast toetsen we deze bronnen periodiek aan andere informatie over deze bedrijven, wat soms leidt tot een verbeterd inzicht.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuurbedrijf dat als ‘Leasemaatschappij’ te boek staat, maar waarvoor het label ‘Rental’ logischer is. Of een transportbedrijf met ‘Voertuigbranche’ waarbij ‘Fleet’ passender is.

Een indicatie van de impact ziet u hieronder (houd ook ons portaal in de gaten; binnenkort worden WLTP-gegevens als CO2 en EV actieradius toegevoegd):

Verkoopactiviteiten: occasionregistraties

Ook in oktober zien we zeer hoge volumes in de markt voor Gebruikte voertuigen, waardoor de occasionmarkt in 2020 een belangrijke bijdrage levert aan de brancheprestaties!

 

Meer details? Sneller inzicht?

Automotive Dashboard biedt inzichten tot op postcodeniveau, ingedeeld naar jouw verkoopregio’s. De module Autometer is zelfs dagelijks up-to-date.

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl