<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
02 september 2020

Update marktcijfers augustus 2020

AutoMotive Dashboard is bijgewerkt met de marktcijfers tot en met augustus 2020. Deze maandafsluiting biedt direct inzicht in de laatste ontwikkelingen in de automotive markten.

Verkoopactiviteiten: nieuwregistraties

Augustus kan de inhaalslag van juli niet herhalen en ligt ook onder vorig jaar. Het niveau ligt nog wel boven dat van juni. Dit zien we terug in alle eigenaarsvormen (Privé, Lease, Rental).

Als we inzoomen op de verschillende brandstofsoorten, dan wordt duidelijk dat EV’s en Hybrides hun YTD marktaandeel fors zien groeien; ruim een op de drie personenauto’s!

De overige automotive segmenten maken een prima maand door. De Caravan-markt maakt een enorme inhaalslag en ligt vrijwel weer op het YTD-niveau van 2019. Enkel het (zware) zakelijke vervoer toont nog steeds dieprode cijfers.

Verkoopactiviteiten: occasionregistraties

De volumes in de markt Gebruikte voertuigen lopen YTD boven 2019. Met name de verkopen tussen consumenten onderling, maar ook de BtC-markt heeft inmiddels de dip bijna achter zich gelaten.

 

Meer details? Sneller inzicht?

Automotive Dashboard biedt inzichten tot op postcodeniveau, ingedeeld naar jouw verkoopregio’s. De module Autometer is zelfs dagelijks up-to-date.

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl