<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
16 december 2020

Nieuwe RDW voorwaarden voor gebruik VIN (chassisnummer)

Dit is belangrijke informatie over de ontvangst van het chassisnummer (VIN) vanuit RDC-diensten. De voertuigbranche en de providers hebben de afgelopen jaren overleg gevoerd met de RDW over de verstrekking van het VIN aan de voertuigbranche. Dit is belangrijk voor jouw toepassingen voor het identificeren van voertuigen.

Met ingang van 1 januari 2021 mag het VIN door RDC aan haar afnemers – en dus aan jou – worden verstrekt, als voldaan wordt aan voorwaarden die de RDW heeft opgesteld, waaronder het gebruiksdoel: gebruik slechts ter identificatie van een voertuig. Deze gebruiksvoorwaarden kun je onderaan deze pagina downloaden.  De gebruiksvoorwaarden treden in werking op 1 januari 2021, en gelden voor alle afnemers van het VIN uit een RDC-dienst die dit gegeven toont of verstrekt.

Als jij het VIN uit de RDC-registratie gaat opvragen en gebruiken, verklaar je daarmee akkoord te gaan met de nieuwe gebruiksvoorwaarden, en deze onverkort en volledig te zullen toepassen.  Deze gebruiksvoorwaarden hebben een wettelijk karakter. Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over VIN, wordt daaronder ook de meldcode (laatste vier cijfers van het VIN) als zelfstandig gegeven begrepen.

Als je in 2021 gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, maar je hebt vragen over de toepassing van de voorwaarden in jouw situatie, neem dan gerust contact op met onze servicedesk via servicedesk@rdc.nl of via 020-644 55 53.

 

Je kunt de voorwaarden downloaden op deze pagina.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl