<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
28 juni 2023

Nieuw binnen New Car Ordering: API-koppeling!

We begrijpen hoe belangrijk het is voor dealers, importeurs en fabrikanten om processen te optimaliseren en efficiëntie te bevorderen. Daarom werken we continu aan het verbeteren van ons product. Onlangs hebben we een nieuwe feature toegevoegd aan New Car Ordering, namelijk een API-koppeling.

 

Je leest er hieronder meer over.

Wat is een API-koppeling?

Een API-koppeling is een manier waarop verschillende softwareapplicaties met elkaar kunnen communiceren en informatie uitwisselen.

Wat zijn de voordelen van deze API-koppeling?

Met de API-koppeling van New Car Ordering kun je veelvoorkomende taken automatiseren. Dit helpt de kans op fouten te minimaliseren. Maar ook krijg je dankzij de API-koppeling meer tijd voor andere belangrijke activiteiten in plaats van tijd te besteden aan het kopiëren van gegevens van het ene systeem naar het andere.

Het gebruik van de API-koppeling biedt een snellere uitwisseling van data tussen de leasemaatschappij en de dealerbedrijven, waardoor de totale doorlooptijd per dossier fors wordt verkort.

De voordelen van de API-koppeling op een rijtje:

  • Minder handelingen verrichten
  • Invoerfouten voorkomen
  • Data uitwisselen in een rap tempo
  • Direct actuele informatie raadplegen

Stapsgewijs meer functionaliteiten beschikbaar

De New Car Ordering API-koppeling is ontwikkeld vanwege vraag vanuit de markt. Na gesprekken met dealers, importeurs en fabrikanten is bepaald wat de hoogste prioriteit heeft om te automatiseren. In fases voegen we steeds nieuwe functionaliteiten toe. Het aanpassen van levertijden in bulk werd gezien als cruciaal, dus hier zijn we als eerste mee gestart.

Vervolgens hebben we gehoor gegeven aan andere wensen, zoals het uploaden van documenten, het regelen van de tenaamstelling, en de mogelijkheid om prijsverschillen tussen de order en de factuur automatisch te corrigeren. De dealer kan vanaf nu dus al deze taken via de API-koppeling uitvoeren.

Gebruik maken van de API-koppeling? Neem contact op!

Wil je meer weten over de nieuwe API-koppeling? Vul het antwoordformulier in of neem dan contact op met jouw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl