<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
INDI

U heeft vanuit de Vereniging INDI een bericht ontvangen over het nieuwe tariefmodel voor het gebruik van INDI platform met ingang van 1 januari 2024. Aangezien RDC betrokken is bij de verwerking van het nieuwe tariefmodel, zetten we de belangrijkste veranderingen graag voor u op een rijtje. De exacte prijzen volgens de nieuwe tariefstructuur kunnen wij u binnenkort meedelen.

Wat verandert er voor u?

  • Het nieuwe tarief wordt gebaseerd op het volume. Dat wil zeggen het aantal klanten in uw database (het aantal ‘klant + voertuig’ gekoppelde records in uw DMS).
  • Het tarief is afhankelijk van in welke categorie uw bedrijf valt: Groot (> 100.000 records), Midden (tussen de 50.000 en 100.000 records) of Klein (< 50.000 records).
  • Er is een extra korting per record beschikbaar als u een collectief contract heeft.
  • Iedereen betaalt een gelijk bedrag per record per jaar voor het schonen en onderhouden van de data (geen verschillen meer per merk).
  • Het bedrijf met de klantendatabase (de dealer) ontvangt een factuur van RDC (dus niet meer de importeur of dealervereniging).
  • De verenigingsbijdrage INDI, die iedere maand per vestiging op de factuur van RDC staat, komt als zodanig te vervallen en wordt ook omgezet naar een bedrag per database per record.

Waarom een nieuw tariefmodel?

Het nieuwe tariefmodel vervangt het oude tariefmodel uit 2007. Het oude model ging uit van het aantal vestigingen en de grootte van het wagenpark van een specifiek merk. Regelmatig leverde dit vreemde prijsverschillen per geschoond record op. Het nieuwe tariefmodel is transparanter en toekomstbestendig. Bovendien is dit model veel duidelijker en kent het onderaan de streep geen prijsverhoging. Wel kan het individueel zo zijn dat er een verhoging of een verlaging is per database, dit is onvermijdelijk. De Vereniging INDI is tot dit tariefmodel gekomen in nauwe samenwerking met het bestuur van de vereniging.

De exacte prijzen van het nieuwe tariefmodel

In een volgend bericht van ons krijgt u meer informatie over de exacte prijzen van het nieuwe tariefmodel.

Contact

Heeft u naar aanleiding van dit bericht een vraag? Neem dan contact met ons op, telefonisch op 020 – 644 55 53 of per e-mail aan servicedesk@rdc.nl.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl