RDW-Voertuigrapport in OBS

12 januari 2023 – Vanaf nu kun je voertuiginformatie van de RDW gratis online opvragen voor auto’s die je adverteert. Voorwaarde is wel dat de verkopende partij het RDW-Voertuigrapport voor zijn aanbod heeft geactiveerd bij de RDW en dat het portaal waarop je adverteert RDW-Voertuigrapporten accepteert. Als dit zo is, lees je met één klik het volgende terug:

• Tellerstanden
• Voertuiggegevens
• Eigenaar historie
• Terugroepacties

Vanaf januari 2023 is het mogelijk om in OBS aan te geven of voertuigen die je wenst te adverteren voorzien zijn van het RDW-Voertuigrapport. Dankzij dit rapport hebben jouw klant en jijzelf direct gratis inzicht in verschillende aspecten van de auto. Dit overzichtelijke rapport is eenvoudig te bekijken via een link in de advertentie van de desbetreffende auto. Via de website RDW-voertuigrapport aanvragen kun je het voertuigrapport aanvragen bij de RDW. Om het RDW-Voertuigrapport te activeren binnen OBS dien je dit te activeren op organisatieniveau (Instelling – Mijn organisatie). Zodra deze optie geactiveerd is wordt er altijd een RDW-Voertuigrapport met de advertentie meegestuurd. Het is mogelijk om dit op voertuigniveau specifiek uit te zetten.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl